[Ebook] ↠ The Hot-Blooded Groom Author Emma Darcy – Pimply.info

The Hot-Blooded Groom The Hot Blooded Groom By Emma Darcy Released On Jul 25, 2001 Is Available Now For Purchase.


10 thoughts on “The Hot-Blooded Groom

  1. says:

    This review has been hidden because it contains spoilers To view it, click here Whoaaaaa, salah satu Tycoon nakal, romantis dan tidak mengecewakan. Wouuw. malah justru cukup manipulatif, menggunakan berbagai cara untuk mendapatkan keinginannya dan yang pasti dia nakal image error Yakkk Mari dimulai image error Untuk menjadi pewaris dari kekayaan bisnis Templar Resources, Bryce Templar harus menyanggupi permintaan


  2. says:

    I liked this book The h is a 29 year old gorgeous, talented and very likeable Australian The H is the CEO of the world wide industry that the h works for She is in Las Vegas for a work conference Her Fiance works for the same company and is there also but he has developed an immediate addiction to gambling and roulette and has ignored her and his work obligations for the four days they have been there Finally on the last d


  3. says:

    This review has been hidden because it contains spoilers To view it, click here eeeaaaaaaa.Emma Darcy in HERE Yuhuuu image error Like Olip Said. Tante Emma ga pernah ngecewain. disinilah tante Emma menciptakan Tycoon Idaman Para Wanita. GYahhahahha image error Bryce Templar. Mencari Istri mauu doonk jadi Istrinya. image error Bryce, seorang pewaris kerajaan bisnis Templar Recources, di Ultimatum oleh Ayahnya, Raja dari segala Raja d


  4. says:

    Good beginning Whirlwind affair of one night, hero proposes marriage the next morning For her own reasons, quite valid ones, she agrees They are married Incidentally she works for his company.Then the story becomes somewhat regressive He has promised his sick daddy that he will marry and produce an heir quickly The girl takes the matter of having a kid so damn seriously, that she gets into a big depression because she is not yet pregnant With


  5. says:

    Really liked itOnly wish it was a littledetailed Fast read For those who love Harlequin, I definitely recommend it Enjoy


  6. says:

    Very insta love I felt as though Bryce was very possessive and domineering.


  7. says:

    Yah,,sebenarnya mo ksh 2.5 tp Darcy salah satu author kesayangan gw jd dibuletkan aja 3 Agak aneh yah cerita mengenai Bryce yang sudah punya tunangan tapi masih ngelirik Sunny Mo alasan dibilang Bryce kesal dengan tuntutan tunangannya karena permintaan finansial tetapi tetap aja jadi berpikir alangkah kasihannya golongan orang kaya di dunia ini, mo dapat anak aja mesti buat perjanjian pernikahan Tunangan akan meminta tanggung...


  8. says:

    Sempat mikir kl setting ceritax d australia,tp untungx g bruce dah suka am sunny sejak ptma kli ngliatx,tp dy tdk menindak lanjuti ketertarikanx cz sunny udah pny tunangan n bruce jgTp krna satu n lain hal sunny putus dgn tunanganx,yg m bwt bruce mngejarx dgn singkat,tepat n padat p


  9. says:

    sukaaa bgtwowwkenal, bobo, nikah dlm waktu 24jmcepat n super kilat..heheheelead cow ny bener tangkas buat mendpt apa yg dia inginkan..apapun cara ny. n bener2 tipe cow nakal..hheheeee


  10. says:

    Ceritanya mmg simpel tapi terlalu datar.Terlalu datar sampe bisa dibilang BORING.


Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *